Об акции

До конца акции осталось

Прес-трійник Rifeng перехідний 25*16*16

Бренд: Rifeng
Артикул: F5-T2025*1216*1216
236.5грн
5.5
шт
В наявності

Прес-трійник Rifeng перехідний 25*16*16

Тип з'єднання обпресовувальне
Назва виробу Трійник
Діаметр, мм 25*16*16
Матеріал виробу Латунь

Прес-трійник Rifeng перехідний 25*16*16

Трубопроводи з металопластику потребують надійні фитинги. Прес-трійники з латуні призначені для організації нероз'ємних з'єднань з відгалуженням від основної магістралі для систем з Металополімери, мідно-полімерних і полімерних. Висока якість брендів сантехнічної арматури Herz і Rifeng, представлених в асортименті діаметрів на сайті santop.com.ua, дозволяє монтувати їх з подальшим «замонолічуванням» конструкцій.

Переваги застосування прес-трійників

Прес-з'єднання для трубопроводів, виготовлені з латуні вважаються одними з найнадійніших. Для установки досить буде ручних прес-щипців або пістолета тієї ж торгової марки, що і складові системи. Це затребуваний вид з'єднань трубопроводу з різними геометричними параметрами.

Переваги:

  • гарантована надійність при виконанні двох етапів опресування;
  • можливість придбати трійник з торцем під прес-монтаж і з нарізним сполученням з іншого боку;
  • міцність і довговічність.


У магазині «СанТоп» кожен відвідувач може вибрати нероз'ємні з'єднання для будь-якого виду труб по фото, попередньо ознайомившись з відгуками, також можна отримати професійну консультацію в телефонному режимі. Краще рішення - купити запірну арматуру на нашому сайті за цінами виробника, з доставкою по Києву і в будь-яку точку України.

Тип з'єднання
обпресовувальне
Діаметр, мм
25*16*16
Матеріал виробу
Латунь
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни внесені виробником